Muziekshow

Dit jaar sluiten we op een speciale manier af. Je bent uitgenodigd voor de theatershow ‘Back to the Feeling’. Dé Muziekbeleving voor Mantelzorgers die gaat over de invloed van popmuziek op onze samenleving, ons brein en welzijn. Meer hierover lees je in de link www.toplife.nu/muziekshow    Mocht je de voorstelling willen bijwonen, meld je dan vòòr 7 december aan in de via bovenstaande link.

 poster

Workshops:

Jouw gezondheid en geluk vinden wij belangrijk. We bieden je de mogelijkheid om met plezier en op een duurzame manier hieraan te werken. We organiseren vanaf half januari zeven workshops met als hoofdthema: ‘Muziek als medicijn voor het brein en welzijn’. Aanmelden hiervoor kan t/m 10 januari via www.toplife.nu/workshops

 

Een gedachte over “Muziekshow

 1. We vonden het een leuk initiatief om iets voor de mantelzorgers te doen in de gemeente, maar wij hadden een heel andere avond verwacht!
  Zoals jullie ook wel hebben gemerkt aan de reacties uit de zaal waren wij niet de enige die er zo over dachten.
  Het was prettiger geweest om je gedachten en zorgen even te vergeten als de band,die overigens heel goed was, de hele avond de muziek had verzorgd!
  Jammer dat er ,naar onze mening, een beetje sluikreclame werd gemaakt voor het bedrijf van M.Roovers.
  De presentatie was ook niet om over naar huis te schrijven, jammer!
  Gemiste kans wat ons betreft!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *