Creatieve workshop Herinneringscanvas maken

De workshop wordt gegeven door Ester Verhoeven.

Esther is mantelzorger geweest voor haar moeder, een oom en nu voor haar vader. De workshops en uitjes met andere mantelzorgers ervaart ze altijd als erg fijn en daarom is zij  blij nu eens zelf een workshop te kunnen geven aan andere mantelzorgers in haar eigen atelier, Hobbyatelier Creaveres in Roosendaal.

“We gaan er iets moois van maken, tot ziens, Esther”

In de workshop ga je een herinneringscanvas maken. Dit doe je in een kleine groep (maximaal 4 personen).
Je kiest je eigen thema/herinnering, denk aan een gebeurtenis/activiteit, persoon of een dag/vakantie. Dat ga je dan verder uitwerken op een canvas met de mixed media techniek.

Je mag zelf een foto, ansichtkaart, plaatje of iets wat je graag op het canvas verwerkt meebrengen (dit is niet verplicht). In geval van een (dierbare)foto raden we aan om een kopie mee te brengen.
We gaan onder andere werken met verf en lijm, dus kleding die vies mag worden is wel handig. Er zijn schorten aanwezig in het atelier. Alle materialen zijn aanwezig in het atelier en natuurlijk is er koffie/thee met iets lekkers.

Esther neemt graag voor de start van de workshop even contact met je op. Het is voor haar belangrijk om te weten welk thema of welke herinnering de mensen kiezen, zodat zij daar dan bijpassende materialen voor klaar kan leggen.

Praktische informatie
Je kunt kiezen uit één van de twee workshops die plaatsvinden op:
Zaterdag 1 juli van 13.30 – 17.00 uur
Maandag 3 juli van 18.30 – 22.00 uur

Locatie:
Hobbyatelier Creaveres
Spoorstraat 126 (de ingang van het atelier zit in de Groenstraat (zijkant van het huis) TEGENOVER nr. 6)
4702 VN Roosendaal

Overige informatie
Deelname aan de workshop is kosteloos. Aanmelden (verplicht) en kan tot uiterlijk 23 juni. Hierna krijg je bericht of je kan deelnemen.