Dag van de Mantelzorg

Kom genieten, ontmoeten en verwonderen op vrijdag 10 november, de Dag van de Mantelzorg!

Vrijdag 10 november is het weer de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Mantelzorg Roosendaal organiseert daarom speciaal voor iedereen die vrijwillig zorgt voor een naaste in de gemeente Roosendaal het evenement ‘de mantelzorger in de spotlight’. Als mantelzorger ben je van onschatbare waarde. Je verdient het om in de schijnwerpers te worden gezet!

Kom naar bioscoop City Cinema in de Nieuwstraat voor een middag of avond vol ontspanning, ontmoeten en verwondering. Het programma start met de opening van de expositie ‘de mantelzorger in de spotlight’, waarvoor Roosendaalse mantelzorgers zijn gefotografeerd en vertellen over hun mantelzorgsituatie. Je krijgt een unieke inkijk in het leven van deze mantelzorgers en wat het voor hen betekent om voor een naaste te zorgen.

Uiteraard mag ook een filmbezoek niet ontbreken. Je hebt de keuze uit meerdere films die op dat moment actueel zijn. Welke films dat zijn wordt later bekendgemaakt op www.mantelzorgroosendaal.nl. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Het is een dag speciaal voor jou als mantelzorger!

Meld je aan ben erbij! Je hebt de keuze om aanwezig te zijn bij het middag- of het avondprogramma.

Middagprogramma:
13.00 – 13.15 uur: Inloop met een drankje
13.15 – 14.00 uur: Welkomstwoord en opening expositie ‘de mantelzorger in de spotlight’
14.00 – 17.00 uur: Filmbezoek met borrel na afloop

In de middag worden er twee films vertoond die op dat moment actueel zijn. Welke films dit zijn wordt later bekend gemaakt via onze website.

Avondprogramma:
18.15 – 18.30 uur: Inloop met een drankje
18.30 – 18.40 uur: Welkomstwoord
18.40 – 19.00 uur: In dit tijdspad starten er verschillende films. Je kunt zelf kiezen welke van de benoemde films je graag wilt zien. Als de programmering van de bioscoop bekend is, wordt deze later vermeld via onze website. In de avond zijn er naast mantelzorgers ook andere bezoekers in de filmzaal aanwezig. Na de film zijn alle mantelzorgers uitgenodigd in de foyer voor een hapje en een drankje. Ook is er dan de mogelijkheid om de expositie ‘de mantelzorger in de spotlight’ te bewonderen.

Graag aanmelden vóór 1 november via het aanmeldformulier.