Maandelijkse wandeling voor mantelzorgers verplaatst naar nieuwe locatie Aleco

Om de maandelijkse wandeling voor mantelzorgers weer van start te laten gaan, hebben we besloten om de bijeenkomst te verplaatsen naar een nieuwe locatie. Vanaf deze maand zal het vertrekpunt niet langer de Lodge zijn, maar zullen we vertrekken vanaf Aleco, gelegen aan de Nispenseweg 3, 4707 RA Roosendaal. We verzamelen buiten bij Aleco, en na het wandelen is er de mogelijkheid om op eigen kosten een bakje koffie of thee te drinken.

Elke eerste donderdag van de maand vertrekken we nog steeds om 10:00 uur, maar nu dus vanaf Aleco. Deze verandering is bedoeld om de wandeling veilig en bereikbaar te houden voor alle mantelzorgers.

Hoewel de locatie verandert, blijft het principe hetzelfde: de wandeling gaat altijd door, tenzij er sprake is van gevaarlijk weer. De veiligheid van de mantelzorgers staat altijd voorop, en de consulenten zullen het weer nauwlettend in de gaten houden. Bij extreme weersomstandigheden zal de wandeling worden geannuleerd om ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft.

De consulenten kijken ernaar uit om alle mantelzorgers weer te verwelkomen bij Aleco op de Nispenseweg 3 en er samen een actieve en gezellige wandeling van te maken.