Maandelijkse wandeling, iedere eerste donderdag van de maand

Iedere eerste donderdag van de maand is er een wandeling gepland voor mantelzorgers. Iedereen is dan van harte welkom om – zonder aanmelding – aan te sluiten en even een moment voor zichzelf te hebben en in contact te komen met andere mantelzorgers. De wandeling wordt begeleid door Anita (mantelzorger en vrijwilliger).

We vertrekken om 10.00 uur vanaf Brasserie Lodge Visdonk, Rozenvendreef 2, 4707 PD Roosendaal. Na het wandelen is er de mogelijkheid om op eigen kosten koffie of thee te drinken. Je kunt gewoon aansluiten. Voorafgaand aanmelden is niet nodig.

Er is ook een groepsapp “Maandelijkse wandeling”. Heb je interesse om aan te sluiten bij deze groepsapp? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@mantelzorgroosendaal.nl en je wordt toegevoegd aan de groepsapp.

De wandeling gaat altijd door, tenzij er sprake is van gevaarlijk weer. De veiligheid van de mantelzorgers staat altijd voorop, en de consulenten zullen het weer nauwlettend in de gaten houden. Bij extreme weersomstandigheden zal de wandeling worden geannuleerd om ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft.