Wandelyoga in Rucphense bossen

CISKA Verbiest biedt wandelyoga voor mantelzorgers aan vanuit de Zeepehoeve. Een sfeervolle locatie in de natuur, gelegen aan de rand van Roosendaal met uitzicht op de prachtige Rucphense bossen. Van daaruit wandelen we gezamenlijk het bos in en zullen op verschillende mooie plekjes tijd en rust nemen om de natuurlijke energie in je op te kunnen nemen, je zintuigen te prikkelen en je dan bewust te verbinden met jezelf én de natuur

Het is vooral genieten van al het moois dat de natuur je geeft. In de natuur kom je helemaal tot rust en ontspanning! Tijdens de wandeling zullen we zowel in de wandelbeweging als stilstaand diverse yoga houdingen/bewegingen maken, gericht om het lichaam soepeler, sterker en vitaler te maken. Bepaalde momenten zullen we in stilte wandelen met de aandacht op jezelf gericht, daarnaast is er ook volop ruimte om met elkaar te kletsen, om gedachten, verhalen, beleving uit te wisselen en je zo met elkaar te verbinden.

Wil je eens kennismaken met wandelyoga? Voel je uitgenodigd om samen met andere mantelzorgers te genieten van een heerlijke wandelyoga boswandeling.

Datum en tijd     
Zaterdag 14 mei 2022 van 10.00 – 12.00 uur

Locatie / vertrekpunt      
Zeepestraat 11
4715 PD Rucphen
Tel: 06-12105524

Kosten
De wandelyoga is kosteloos.

Aanmelden
Voor deze wandeling zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. De animo is over het algemeen groot.
Meld je aan vóór 6 mei 2022. Je ontvangt daarna bericht of je ook daadwerkelijk kunt deelnemen. We proberen iedereen die zich aanmeldt een keer te laten meedoen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Kledingadvies
Trek makkelijk zittende kleding aan (aangepast aan het weer), goede stevige wandel- of sportschoen, een flesje water voor onderweg.