Behoefteonderzoek mantelzorgers

Waar heb jij als mantelzorger behoefte aan? Doe mee met het behoefteonderzoek naar mantelzorgondersteuning in de gemeente Roosendaal en deel jouw wensen en ervaringen.

We nodigen je graag uit een vragenlijst in te vullen over je ervaringen met het verlenen van mantelzorg in de gemeente Roosendaal. De vragenlijst staat open van 26 september tot 31 oktober 2022.

Je antwoorden worden gebruikt om de dienstverlening en aandacht voor mantelzorgers in de gemeente Roosendaal en in Nederland verder te verbeteren. Want hoe meer er bekend is over de behoefte die mantelzorgers hebben aan ondersteuning, hoe beter hier rekening mee kan worden gehouden. Iemand is een mantelzorger als diegene langdurig en onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon in zijn of haar omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis.

Jouw ervaringen zijn dus waardevol, ook voor andere mantelzorgers.

  • Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer 20 minuten
  • Onder de mensen die de vragenlijst hebben ingevuld, verloten we 20 VVV-bonnen van 20 euro.
  • Alle gegevens die je invult worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek. We willen benadrukken dat alle resultaten anoniem worden verwerkt, en dus niet herleidbaar zullen zijn naar individuele personen.

Het onderzoek naar mantelzorgondersteuning wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Ecorys, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Heeft u vragen over het onderzoek of deze vragenlijst? Neem dan contact op met Casper Horlings, consultant bij Ecorys (casper.horlings@ecorys.com).

Klik hier om mee te doen aan de vragenlijst: https://chkmkt.com/mantelzorg

Hartelijk dank alvast voor je tijd.