Ondersteuning

Je bent mantelzorger als je langdurig en onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon in je omgeving. Dit kan je partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis.

Mantelzorg

Mantelzorgen overkomt je vaak, zonder dat je daar bewust voor kiest. Het kan fijn en vanzelfsprekend zijn om voor je naaste te zorgen. Het kan ook intensief zijn en veel van je vragen. Vaak vinden mantelzorgers het lastig om hun grenzen te bewaken en de balans te houden. Zij verliezen zichzelf vaak uit het oog, of trekken pas aan de bel als het te zwaar dreigt te worden. Mantelzorg Roosendaal is er voor alle mantelzorgers in de gemeente Roosendaal. Je kunt bij ons terecht met al je vragen rondom mantelzorg en voor gratis advies en ondersteuning.

InformatieĀ 
Je vindt hieronder informatie over verschillende onderwerpen. We komen graag met je in contact en zijn er voor je om met je mee te denken. Of je nu aan het begin van een mantelzorgtraject staat of al heel lang voor een naaste zorgt. Goede zorg voor een ander begint bij goede zorg voor jezelf!

Staat de informatie er niet bij? Of kom je er niet uit?

Neem contact op met Mantelzorg Roosendaal.

Bel ons op
0165 750 050
Kom naar een
Inloopspreekuur
Meld je aan als Mantelzorger
Aanmelden mantelzorger