Balans houden

Als mantelzorger is je aandacht vaak volledig gericht op de persoon die zorg en aandacht nodig heeft. Je verliest jezelf hierdoor gemakkelijk uit het oog. Jouw ontspanningsmomenten schieten erbij in.

Registreren mantelzorg

In het ergste geval loop je jezelf voorbij en raak je overbelast. Blijf daarom alert dat je naast het regelen, organiseren en zorgen voor de ander, ook aandacht houdt voor jezelf. Dat je goed voor jezelf blijft zorgen om zo in balans te blijven. Je mantelzorgtaken voelen dan ook een stuk lichter en zijn langer vol te houden.

Wat geef je uit handen?
Mantelzorg Roosendaal is er voor jou. Om je te helpen de zorg voor je naaste zo te organiseren zodat je ruimte hebt om te ontspannen en op te laden. Zorgen voor een ander vraagt immers om goede zorg voor jezelf. Je mantelzorgtaken zijn dan langer vol te houden en met meer energie te volbrengen. Uiteraard houd je zelf de regie. Er wordt je niets opgelegd.

Wil je hierover tips en advies, neem contact op. Onze mantelzorgconsulenten zijn er om jou als mantelzorger te begeleiden en ondersteunen.

    We vragen je om aan te geven in welke wijk je woont. We kunnen je dan in contact brengen met de juiste mantelzorgconsulent.